50 jaar na dato


Beste jaargenoten en kaderleden

Na een periode van stilte dan nu dan toch het bericht met de definitieve datum voor onze reünie van promotie 1977 en alle studiegenoten en kaderleden van de opkomst KMA 1973. En uiteraard jullie partners. Waarom moest het zo lang duren. De reden was even simpel als vervelend. Na lang en veelvuldig communiceren bleek het uiteindelijk niet mogelijk de reünie te organiseren op onze bakermat; het zo vertrouwde Kasteel van Breda. Ik zal er hier niet verder op ingaan. Gedurende een paar maanden waren we al bezig om het elders in Breda te organiseren zodat we in ieder geval de KMA nog konden bezoeken, bv op de Trip van Zoutlandt kazerne (zelfde problemen als op de KMA) en Horecavakschool De Rooi Pannen die gevestigd is op de oude Seelig kazerne (geen ruimte i.v.m. start nieuwe schooljaar).


We hebben nu een mooie gelegenheid gevonden bij de Limburgse Jagers op de Ruyter van Steveninck kazerne in Oirschot, met dank aan Jan van Ommen. Goede plek om elkaar te ontmoeten en bij te praten, en daar gaat het uiteindelijk toch om.

Datum: woensdag 30 augustus 2023

Het voorlopig programma ziet er als volgt uit:

14.00 uur Ontvangst met koffie / thee vlaai in de Regimentsmess van het Regiment Limburgse Jagers 14.30 uur Welkomstwoord door Gerard Speekenbrink Aansluitend gezellig samenzijn met een drankje en een hapje om bij te praten
15.00 uur Mogelijkheid tot een bezoek aan het museum van het Regiment Limburgse Jagers Voor degenen die daar geen gebruik van maken; de Regimentsmess blijft geopend. 16.00 uur Aansluitend aan museumbezoek verder met het samenzijn in de Regimentsmess, uiteraard weer voorzien van een hapje en een drankje.
17.00 uur BBQ bij de Regimentsmess 19.00 uur Bon Soir


Het adres is Eindhovensedijk 42 , 5688 GN Oirschot, en er is voldoende gelegenheid tot parkeren op parkeerplaats P1. Van daaruit wordt er bewijzerd naar de Regimentsmess die is gevestigd in gebouw 29 (Heimbetrieb).

Zodra de opgaves compleet zijn, zal een lijst worden opgemaakt, nodig om uiteindelijk het terrein op te kunnen. Nadere details volgen later. Wel verzoeken wij jullie om – liefst zo snel mogelijk – maar toch uiterlijk 1 augustus op te geven of je aanwezig zult zijn en met hoeveel personen. De voorlopige bijdrage hebben we vastgesteld op € 30,00 per persoon. Daarin is dan alles begrepen. Ook dat bedrag dient uiterlijk 1 augustus te zijn voldaan.

De reüniecommissie Gerard Speekenbrink, Jan van Ommen, John Niessen en Peter Klijn

Naam: ………………………………………………………. Neemt wel / niet deel aan de reünie promotie 1977 / opkomst 1973 op 30 augustus 2023 Neemt deel met …… personen De bijdrage ad € 30,00 per persoon wordt vóór 1 augustus 2023 overgemaakt op rekeningnummer NL 89 INGB 0003684224 t.n.v. G.A.M.G. Speekenbrink te Breda o.v.v. Reünie KMA 2023 ID nummer, geboortedatum en geboorteplaats (voor toegang tot kazerne) Voor elke deelnemer. En partner ………………………… ………………………… ………………………………………………………………. ………………………… ……………………….. ………………………………………………………………..

Ik heb de volgende dieetwensen: ……………………………………………………………………………………………………………………...

Verder suggesties …………………………………………………………………………………………………………………………..
opgave verzenden naar: pljklijn@gmail.com ook bij geen deelname s.v.p. I.v.m. het maken van een smoelenboek verzoek ik jullie om – eveneens naar pljklijn@gmail.com – twee foto’s van jezelf te sturen; één anno 1973 en één anno nu. Van een aantal van jullie zijn die inmiddels ontvangen.

Peter Klijn 16.10.2022 19:12

Mocht je dit bericht lezen en heb je nog geen mail van mij ontvangen, stuur dan een reactie naar pljklijn@gmail.com , zodat we weer over de juiste adressering beschikken.
Lees je dit bericht en je hebt de mail van mij wel ontvangen (wellicht in de spam)

Nieuwe reacties

16.10 | 19:12

Mocht je dit bericht lezen en heb je nog geen mail van mij ontvangen, stuur...

19.12 | 11:17

Lucas, bedankt. Reeds gewijzigd. Nog de beste wensen voor het nieuwe jaar

19.12 | 11:04

Ik ben verhuisd, hierbij mijn nieuwe gegevens: Parq Résidence Burg...

25.11 | 15:50

John, welkom. Het jaar houdt in 2023 weer een reünie voor allen opgekome...

Catchy Heading Here

A smaller descriptive one here

Catchy Heading Here

A smaller descriptive one here

Catchy Heading Here

A smaller descriptive one here

Catchy Heading Here

A smaller descriptive one here

Catchy Heading Here

A smaller descriptive one here

Catchy Heading Here

A smaller descriptive one here

Catchy Heading Here

A smaller descriptive one here

Catchy Heading Here

A smaller descriptive one here

Catchy Heading Here

A smaller descriptive one here